Tuinontwerp
op maat gemaakt

deel deze pagina met uw netwerk

ontwerpen
van uw tuin

Een tuinontwerp bestaat altijd uit 2 visies, die van de ontwerper, en die van de gebruiker.

Wanneer  deze visies duidelijk zijn voor beide partijen gaan wij als ontwerpers aan de slag.

We zorgen voor een plan op maat zodat u uw visie kunt beleven zoals dat bedoeld is. Door onze visie te verwerken  word dit plan creatief, verrassend, functioneel en in de juiste balans. We letten daarbij op de ligging van de tuin, en de woning natuurlijk. We kijken hoe we u ‘het buiten’ en ‘het groen’ kunnen laten ervaren zodat het ontwerp past bij u en uw woonsituatie.

ontwerp = maatwerk

Een ontwerp is altijd maatwerk, voor iedere situatie anders. De visie, het doel van de tuin, de woonsituatie, gezinssituatie, de ligging van de tuin en de woning, en het budget maken het voor ons interessant en uitdagend om een passend plan op maat te verzorgen!

Wilt u genieten op een mooi aangelegd terras of vlonder aan een zwemvijver? Een absolute meerwaarde in de tuin.

Een waterpartij biedt iedere tuin toegevoegde waarde. Het kan een uniek stukje natuur zijn waaraan u elk seizoen veel plezier beleeft! Maar ook een strakke spiegelvijver heeft haar charme: Hollandse luchten! Een vijver aanleggen is vakwerk. Echt iets voor Hoveniersbedrijf Lout Huijbregts uit Reusel.

Ontspannen vertoeven op een vlonder of terras aan de waterkant. Lekker in een ligstoel wegdromen bij het rustgevende geluid van een waterornament. Genieten van de weerkaatsing van wolken of zonnestralen in de waterspiegel. Of een frisse duik nemen als ’s zomers het kwik in de thermometer oploopt. Met water in uw achtertuin kunt u alle kanten op. Gebruik de kracht van water als rustgevende factor. Of geniet van de verkwikkende werking op warme dagen.

Voor water in uw tuin bent u aan het goede adres. Door de vele ervaring met vijvers en zwemvijvers kan vrijwel iedere wens gerealiseerd worden. Een vijver is momenteel een populair onderdeel in de tuin. U kunt er naar kijken en ervan genieten met de mooiste vissen of u kunt hem zo ontwerpen dat u er wanneer u zin in heeft in kunt springen om een verfrissende duik te nemen. Ook dit wordt persoonlijk met u besproken en de vijver wordt naar uw wensen en voorkeuren ingericht.

Nieuwsgierig? Graag laten we u zien wat een vijver, zwemvijver of zwembad aan uw tuin kan toevoegen

handig om te weten

tuin
aanleg

Wij kunnen voor u alle zorg uit handen nemen door de gehele aanleg van uw tuin te verzorgen. Zo worden uw wensen nagestreefd.

tuin
ONDERHOUD

Professioneel tuinonderhoud merkt u heel goed. Alles groeit en bloeit zoals het hoort, en voor u is het genieten zoals het hoort.

tuin
impressie

Bekijk een compleet tuinimpressie overzicht en ontdek wat dit voor u en uw tuin zou kunnen betekenen.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

De tuin, voor ieder een andere beleving. Een gevoel van vrijheid, genot, of ontspanning. Speelplezier, zwemplezier of functioneel. Maar vooral een gezonde, groene tuin. Dat is waar wij naar streven met onze diensten, waar het juiste tuinonderhoud, een goed ontwerp en daarbij horende tuinaanleg de basis zijn