Tuinonderhoud

deel deze pagina met uw netwerk

tuinonderhoud door een hovenier

Tuinonderhoud is een terugkomende klus aan huis.

De wens om tuinen onderhoudsvriendelijk aan te leggen is dan ook een van de meest voorkomende vragen.

Dat wil niet zeggen dat er dan geen onderhoud overblijft.

Een tuin heeft veel te verduren door de weersomstandigheden, het is daarom van belang om deze goed te onderhouden. Door beplanting, hagen en gazon goed te verzorgen en gezond te houden, maar ook waterpartijen, bestrating, en houtconstructies te onderhouden kunt u vaker, meer en veel langer genieten van uw tuin.

Het tuinonderhoud kan door ons volledig uit handen worden genomen en kan variëren van wekelijks tot jaarlijks tot eenmalig.

We bieden dit op verschillende manieren aan: – op uurloon basis – op contract basis.

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor tuin onderhoud. Neem contact met ons op en vraag naar meer informatie.

tuinonderhoud door lout huijbregts

Het is bij het onderhouden van een tuin van groot belang dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd, om uw tuin in een goede conditie te houden. Met de kennis en ervaring van hoveniersbedrijf Lout Huijbregts bent u verzekerd van kwalitatief tuinonderhoud. De mate van onderhoud die een tuin nodig heeft is afhankelijk van veel verschillende zaken. Zo speelt uiteraard de soort beplanting een grote rol, maar ook het feit dat u al dan niet bepaalde onderhoudswerkzaamheden zelf wilt uitvoeren.

Na de aanleg van de tuin begint het werken in de tuin. Het tuinonderhoud gaat nu een belangrijke rol spelen om te kunnen blijven genieten van uw tuin. Bij onderhoud van de tuin denkt u vaak aan werkzaamheden die u zelf kan uitvoeren, in grote lijnen is dat ook vaak het geval. Maar toch zijn er werkzaamheden die u zelf niet kunt uitvoeren zoals groot snoeiwerk en bijvoorbeeld het zo genoemde “winterklaar maken van de tuin”. Hiervoor moet u bij de hovenier zijn, maar ook voor advies betreffende herindelen van de tuin en verplanten van planten en of bomen.

Uiteraard wilt u het hele jaar met plezier van de tuin genieten, daarom raden wij u aan om vier maal per jaar het advies van een hovenier te vragen over de eventuele werkzaamheden die uw tuin nodig heeft. Zodat u zelf zonder veel werk toch van de tuin kan blijven genieten. Ook is het mogelijk om het onderhoud aan uw tuin geheel uit te besteden aan ons. Wij maken hiervoor een onderhoudscontrakt geheel opmaat. Dit contract kan bestaan uit bijv. 1x in per vier weken, of 2 maal per jaar of alleen een winterbeurt. 

handig om te weten

tuin
ontwerp

Bij het ontwerpen van uw tuin staan uw persoonlijke wensen voorop. Een samenhang van deskundig advies, voorkeuren en smaak.

tuin
aanleg

Wij kunnen voor u alle zorg uit handen nemen door de gehele aanleg van uw tuin te verzorgen. Zo worden uw wensen nagestreefd.

NEEM
CONTACT op

We kunnen ons voorstellen dat u bepaalde vragen en/of opmerkingen heeft, neem gerust contact met ons op.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

De tuin, voor ieder een andere beleving. Een gevoel van vrijheid, genot, of ontspanning. Speelplezier, zwemplezier of functioneel. Maar vooral een gezonde, groene tuin. Dat is waar wij naar streven met onze diensten, waar het juiste tuinonderhoud, een goed ontwerp en daarbij horende tuinaanleg de basis zijn